Burnout

therapie-dordrecht-lydia

Therapie bij burnout

Onze maatschappij verwacht tegenwoordig veel van je. Je hebt je werk, partner en/of gezin, maar daarnaast ook je sociale netwerk dat je aandacht wilt geven. Daarbij komt de enorme druk van het continu beschikbaar denken te moeten zijn in social media en in de snelle afhandeling van vragen en regelwerk.

Alleen al deze combinatie van factoren kan er voor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en gebukt gaat onder een zware last.

Daarbij kan het zo zijn dat je je niet goed bewust bent van jouw grenzen. Zonder dat je het beseft fluit je lichaam je terug. Dit kan gepaard gaan met enorme uitputting en klachten als concentratieverlies, schokkerige bewegingen, prikkelbaarheid een dergelijke.


Burnout

Jouw behoeftes en verlangens

Binnen de therapie vind ik het belangrijk stil te staan bij waar je zit op dit moment en bij wat je nodig hebt. Dat kan een periode van rust zijn en dingen doen die ontspannend voor je zijn. Ontdekken wat je wilt en wat je niet meer wilt zijn belangrijke speerpunten.

Ik geloof dat het lichaam vanzelf aangeeft wanneer er weer ruimte ontstaat voor actie in de vorm van je werk of andere zaken. In dit proces zet ik je stil bij wat ik zie en moedig ik je aan te leven vanuit je behoefte, verlangens en talenten.

Heb jij last van een (dreigende) burnout? Maak een afspraak. Ik help je graag verder!


Lydia

Neem contact op