Vreemdgaan

therapie-dordrecht-lydia

Relatietherapie bij vreemdgaan

Je zoekt hulp omdat je partner is vreemdgegaan of misschien jijzelf wel. Je weet geen raad met de situatie. Je ervaart schaamte en verdriet…

Vreemdgaan is een pijnlijke zaak, uiteindelijk vaak voor beide partijen. Allereerst de schok dat zoiets kon gebeuren en het overweldigende verdriet wat daarop volgt. De vraag van of je bij elkaar kan blijven of niet kan gaan spelen.

Hoe dan ook, het kan zo helend zijn om hier met een derde partij over te praten.


Vreemdgaan

De weg naar elkaar terug vinden

Voor jullie is het heel belangrijk om binnen een veilige setting waarin er geen oordeel is hierover te praten. Er wordt alleen gekeken naar wat er tussen jullie gebeurd is en hoe jullie de weg naar elkaar weer kunnen vinden.

Graag wil ik daarin een rol spelen en geloof ik dat het mogelijk is zelfs een gebeurtenis als vreemdgaan samen te kunnen verwerken.

In sommige gevallen kan dit ook betekenen dat mensen uit elkaar gaan omdat er zaken kunnen zijn waar je op dit moment niet bij elkaar doorheen komt. Toch is het ook mijn ervaring dat wanneer beide partijen bereid zijn een stuk openheid te geven, hun pijn te delen en eerlijk op zoek gaan naar wat anders moet, de weg naar vergeving en herstel kunnen openen.

Is je partner of misschien jijzelf vreemdgegaan? Hebben jullie hulp nodig om dit te kunnen verwerken? Maak een afspraak. Ik help jullie graag verder!


Lydia

Neem contact op